Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl gyors vagyok szex közbe valakinek van tanácsa?
Figyelt kérdés
Az az érdekes hogy nekem eleinte nagyon ritkán ment gumiba,anélkül pedig nem voltam gyors,azonban most ez felborult,gumi nelkul kb 1-2 perc gumiba egy picivel tovább de szerintem zavarja barátnőmet hogy ilyen gyors,valakinek van bevált módszere ez ellen?2015. nov. 11. 19:49
1/6 anonim válasza:
Azt szokták javasolni, hogy szex előtt verd ki. Mondjuk egy 30 perccel előtte kb.
2/6 RRR válasza:
gumi csere
farok mosás
és indíts egy következő menetet
3/6 anonim válasza:
A tantusz: Szex című könyvet szerezd be. A korai magömlésnél vannak ötletek mit csinálj.
4/6 anonim válasza:
Nekem is voltak stressz, vagy ki tudja miért, ilyen időszakaim. A kegel gyakorlatok segítettek. Találsz neten csomó infót, sőt telefonra is van workout app.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi meglesem,a gumi csere farok mosassal az a baj hogy kell 5-10 perc mire felall gumit raszenvedni es el is ment az egész varázsa :)
2015. nov. 11. 21:31
6/6 anonim válasza:
simán lehet fejleszteni csak gyakorolni kell én is csak egy két percig bírtam de most kb bármeddig (1-2 óra) meg lehet tanulni így kb akkor élvezek el amikor én akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!