Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itteni lányok, mennyire vagytok vevők a lábujjaitokkal, talpaitokkal való farok kicsapásra?
Figyelt kérdés
Bekenni babaolajjal a lábaitokat, és masszírozgatnátok a makkot alaposan vele, kivernétek a répát keményen.2015. nov. 11. 15:39
2/5 anonim válasza:
Simán megcsinálnám, ha az én Drágámnak ez lenne a heppje.
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj, ha lesz egy bnőd, aki igazán szeret, ez nem lesz túl nagy kérés számára.. biztos lesz olyan is amivel viszonozni tudod majd neki
egy jó kapcsolatban nyitottak az emberek.. én is bármit megteszek a bnőmért, ami számomra vagy semleges vagy bejön, ha tudom hogy neki ez boldogságot okoz, és fordítva is így van.. szerintem kevés olyan nő van aki kifejezetten undorodna ettől, hogy a lábával kelljen csinálnia :D szóval marad az hogy ha szeret megteszi :D
4/5 anonim válasza:
Nekem szerencsére eddig csak olyan barátnőim voltak akik megcsinálták :) Az elején fura dolognak tartották ,de aztán még meg is szerették :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!