Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha azt mondják, hogy a fejemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondják, hogy a fejemet leszámítva jó pasi lennék, mennyire "jártam rosszul"?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, többször előfordult, főleg az utóbbi időben, hogy megdicsérte egy-egy lány az alkatom, vagy mondták például hogy "jó a feneked". Viszont a szavaikból ás néhány gesztusukból, amit láttam mikor távolabbról néztem őket és észrevettem, hogy néznek és eközben mutogattak ezt-azt, szóval ezekből úgy vettem észre, hogy az arcom nem igazán a legjobb, ha nem is a legrosszabb, de nem akarom magam ítélni. Viszont nagyon úgy tűnik, hogy sokkal fontosabb a lányoknak az arc, akivel megjelenheznek, mint a testalkat. Primitív a kérdés, de mivel már úgy is jártam, hogy lány sorolt belső értékeket, hogy mik tetszenek neki bennem, majd pedig közölte, hogy ő ilyen barátot akar... arra vagyok kíváncsi, hogy hajlandó lesz elnézni ezt egy lány valaha, vagy szüzen halok meg?
2015. nov. 11. 04:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt megszivtad akkor.

A csajok nem a seggeddel fognak beszelgetni, vagy a csaladi korben a vasarnapi ebednel sem a segged lesz lathato helyen.

Ettol fuggetlenul probalkozz, a csunyabb lanyok is hasonlo helyzetben vannak, mint te, ugyhogy ne add fel.

Szuzen semmikepp nem halsz meg, ha masnem kuuurvazzal.

2015. nov. 11. 04:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én meg fejre vagyok jó pasi, de testre meg elég gyík.. Nyugi semmivel sem vagyok előrébb, és mindenkinek más a szép. Lehet csak te látod magad csúnyának, vagy azoknak a csajoknak volt más a zsánere.
2015. nov. 11. 05:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Na akkor elárulom: az esetek többségében a nem előnyös arcú srácokból lesznek később az igazán karakteres arcú férfiak. És a nők (nem a lányok!) többsége az igazi, karakteres arcú férfiakat jobban kedveli, mint a klasszikus szépfiúkat. Az idő neked dolgozik.;)
2015. nov. 11. 06:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Tesó, semmiképp ne keseredj el, tudom ez csak egy chatszöveg itt de ha tudsz meríts belőle erőt!!!!!!! Semmi baj nincs a fejeddel, a roh.adt életbe.. minden ember más, nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más tetszik, nem veled van a baj hanem egyszerűen rossz lányokat fogsz ki. Nekem elég terrorista fejem van + szemüveg is jár hozzá, testem se kisportolt, has is van :D Sokan elküldenek ,de ugyanakkor sokaknak meg bejövök, régen azt hittem lúzer vagyok, de mégis lett utána 7 barátnőm.
2015. nov. 11. 09:35
 5/5 anonim ***** válasza:
eléggé:DDD
2015. nov. 11. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!