Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kit hivjak el és hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit hivjak el és hogyan?

Figyelt kérdés
11-es lány vagyok idén mi rendezzük a szalagavatót és nem szeretnék egyedül menni el akarok hivni egy pasit de gözöm sincs kit vagy hogyan mert egy fiú sem tetszik most meg jóba se vagyok most nagyon fiúkkal. Egy fiút már megprobáltam elhivni de nemet mondott és igy elég gáz volt azota nem is beszéltünk.
2015. nov. 10. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mennyi időd van még?
2015. nov. 10. 18:12
 2/14 A kérdező kommentje:
februárban lesz
2015. nov. 10. 18:18
 3/14 anonim válasza:
Hívj el engem.
2015. nov. 10. 18:23
 4/14 anonim ***** válasza:

Addig rengeteg időd van,kezd el keresgélni,barátkozni szóba jöhető fiúkkal.Biztosan vannak olyanok akik ellenkező neműek és hasonló dilemmában vannak.

Sokkal könnyebb ha nem személyesen teszed hanem esténként neten megpróbálsz szóba elegyedni néhányukkal,nem kell rögtön a lényegre térni csak beszélgess velük,találj valami ürügyet.

2015. nov. 10. 18:26
 5/14 A kérdező kommentje:
Igazából én ilyen aranyos cuki lány vagyok és nem tartozok azok közé akikel bármelyik fiú szívesen elmenne legalábbis szerintem és az osztályomban meg a bé-ben is elég köcsög fiúk vannak a 12-esek megy ugye alapbol mennek
2015. nov. 10. 18:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Az aranyos cuki lányokért odavannak a rendes fiúk.Vihetsz olyan srácot is aki nem is abba a suliba jár?
2015. nov. 10. 18:35
 7/14 A kérdező kommentje:
bárkit de a sulin kivulről se ismerek tul sok fiút mivel én a cuki aranyos kislány vagyok igy nem nagyon ismerek fiúkat már mint értitek
2015. nov. 10. 18:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Jó,de a sulin kívül vannak rendes srácok is és ráadásul elég nagy a merítési lehetőség.Használd a netet és keress félénk cuki partnert akinek pont ilyen lány kell.Sokkal könnyebb ha csak egy alkalomra keresel partnert,aztán ki tudja akármi lehet belőle.

Nem kaptál privát üzeneteket az elmúlt fél órában?

2015. nov. 10. 18:50
 9/14 A kérdező kommentje:
1et de nagyon messze lakik
2015. nov. 10. 18:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Februárig írd ki még ezt a kérdést párszor és biztosan találni fogsz valakit és próbálkozz más fórumokon is.
2015. nov. 10. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!