Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekuttem az unokatesomal, ez elitelendo dolog?
Figyelt kérdés
Szoval egyik csaladi buliban mindketen ott voltunk naluk ,aztan valahogyan elcsavarta a fejem es lefekudtunk,mostanra mar tudom hogy nem kellet volna es nem is fogom elmondani se senkinek ,csak kivancso vagyok ki hogyan velekedik az ijesmirol2015. nov. 7. 11:12
1/11 anonim válasza:
*ilyesmiről
hát az itteniek a világból fognak kiüldözni.
beszéld meg vele miért is alakult így a helyzet ... és reméljük hogy nem lesz nem kívánt terhesség.
2/11 anonim válasza:
Szerintem a legjobb, ha mindketten elfelejtitek azt, ami történt.
3/11 anonim válasza:
Ne meséld el senkinek.Engem nem zavar,de az emberek többsége ilyenen kiakad.
4/11 anonim válasza:
Nyilván furcsa, de megnyugtatásodként írom, hogy a hatályos törvények alapján már unokatestvérek minden további nélkül össze is házasodhatnak.
5/11 A kérdező kommentje:
Azert osszehazasodni nem tervezunk,ez csak egy ecceri alkalom volt,de azert kosz
2015. nov. 7. 11:32
6/11 anonim válasza:
Sztem nem gáz. Én az egyik uncsim megujjaztam, a másikat meg akartam dugni, de nagyon ellenkezett, szal nem jött össze.
7/11 anonim válasza:
Ti betegek vagytok! És legalább közben élveztétek?
8/11 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? 13?
Legalább élveztétek?
9/11 anonim válasza:
Ettől nem kell a falnak szaladni, de rendszert azért ebből ne csinálj ha lehet.
10/11 anonim válasza:
Ugyan miért lenne ház az,hogy ennyire aberráltak vagytok.
A sötét középkorban ez normálisnak számított. Sőt tök egészséges!! :) Szülj neki vagy öt gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!