Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Liptai Claudia jól nézett ki mikor ilyen volt? Kép
2015. nov. 6. 12:59
2/9 anonim válasza:
Mondjuk ez pont egy eléggé rossz kép róla.
De a kérdésednek így nincs értelme, mert nem te vagy a képen.
Küldd el privátban, és megírom a véleményemet, ha érdekel. 40/N
3/9 anonim válasza:
Határozottan igen, de ha küldessz magadról képet privátban, akkor ott is megírom, hogy IGEN!
4/9 anonim válasza:
Nekem sose tetszett, nem jön be ez a töltöttgalamb típus, de sok férfiismerősöm gerjed az ilyesmire
5/9 anonim válasza:
Női szemmel, sztem ekkoriban mikor így nézett ki ő volt a legdögösebb női "sztár".
6/9 anonim válasza:
Ha tényleg hasonlítasz a fiatal Claura, szívesen megismernėlek ;)
7/9 anonim válasza:
Ízlés dolga. Tudom, rengeteg embernek bejön/bejött, én viszont ki nem állom az ilyen töltött galamb típust, úgyhogy számomra nem nézett ki jól...
9/9 anonim válasza:
Nagyon jó. Akinek ez DAGI, az tisztas hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!