Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a kicsi szerszámról?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és sajnos nagyon kicsi a szerszámom.
Nőni már valószínüleg nem fog. Vajon elég a 11,5cm.
2015. nov. 5. 07:19
1/7 anonim válasza:
Hát valóban nem nagy, úgyhogy többet kell tenned az ágyban mint akinek.nagyobb.van.
Vastagság?
2/7 anonim válasza:
Szűz maradsz! Keress már örömöt az életbe, mert másképp frusztrált leszel ha nem kellesz senkinek.
Én tudom, nekem csak 16 centi és én se kellek senkinek mert átlagos vagyok.
3/7 anonim válasza:
#2 nem azért.nem kellesz senkinek, hanem azért.mert.itt rinyálsz
4/7 anonim válasza:
A kicsi az nem gaz, probalj magabiztos maradni, nem mindenkinek a meret a lenyeg!!!
5/7 A kérdező kommentje:
A kerülete 9,5cm átmérő kb 3cm.
2015. nov. 5. 09:50
6/7 anonim válasza:
Ha az ujjammal el tudok élveztetni egy nőt, akkor a 11 centis farok se akadály. A lényeg, hogy szeressen. Ha el tudod juttatni a csúcsra, akkor már a férfi társadalom felét lepipáltad, akiknek amúgy hosszabb van.
7/7 anonim válasza:
Ez tényleg kisebb az átlagnál, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy mit tudsz nyújtani összességében az ágyban. Sok lány/nő nem megy el például csak nyalástól, vagy ujjazástól, itt is volt nemrégiben egy olyan, aki azt kérdezte, mi a jó egyáltalán abban, ha bent van a pénisz és mozog... Szóval lehet olyan, akinél nem oszt, nem szoroz, hogy az átlagosnál kicsit kisebb vagy. Próbálj sokat tanulni arról, hogy működik a női test, hogyan tudsz örömöt szerezni egy nőnek, legyél az ágyban odaadó és adakozó, és akkor fogsz találni olyat, akinek jó leszel pont úgy, ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!