Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy szép lány rátok mosolyo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szép lány rátok mosolyogna, hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Sokszor megnéznek az emberek és én csak fapofával nézek rájuk. Ilyenkor arra gondolok, hogy a szépségem miatt vagy a kicsit vad smink miatt néznek? Arra lennék kíváncsi, ha mindenkire mosolyognék esetleg köszönnék, jó benyomást keltenék, visszamosolyognának?
2015. nov. 4. 22:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én mostanában rámosolygok, ha látom valaki, hogy megnéz.

Van hogy olyan mosolyt kapok vissza, hogy IGEN! ;))

33F

2015. nov. 5. 07:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Én visszamosolyognék, esetleg köszönnék is neki. Szituáció függő.

Ha megnéznek az azért lehet, mert vagy tetszel neki, vagy valami érdekeset látnak.

Szerintem, ha mindenkire mosolyognál, akkor biztosan jó benyomást keltenél, hiszen mindenki keresi a boldog ember társaságát és a búval b#szottakat kerülik. Mosolyogj és a világ is visszamosolyog Rád. Egyébként, ha rossz kedved van és figyelsz arra, hogy mosolyogj, akkor jobb kedved is lesz. :-) 32F

2015. nov. 5. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!