Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le lehet szokni a szexről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet szokni a szexről?

Figyelt kérdés
56 éves vagyok, és már kezdek beleszokni, hogy hónapok óta nincs a párommal szex.Neki merevedési problémája van, nekem meg fájdalmam "aktus " közben. Már nem is igen próbálkozunk. Tagadásba menekülök a hiányérzet miatt.Szerintem még nem kéne elásnom magam, de megcsalni se akarom a férjemet.
2015. nov. 4. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Próbáljátok meg a férjednek a gondjait megoldani, urológus biztos segít, biztos ő is jobban érzi majd magát, ha ez is rendbejön nála. Gondolom még fáradt, nem tud aludni, ingerült, stb...
2015. nov. 4. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kedves "gyerekek": ez itt a FELNŐTT párkapcsolatok kategória, és bizony, az 56 éves felnőtt, és van szexuális élete. Aki ezt nem tudja felfogni, annak irány a tini kapcsolatok kategória!

Kérdező: természetes, hogy ebben a korban mindkét félnél jelentkeznek problémák, de nem szabad beletörődni! Nálad valószínűleg a klimax kavar be, ezen lehet segíteni akár hormonkészítményekkel, síkosítókkal, stb. A párod pedig nyugodtan használhat potencianövelőt, egyáltalán nem szégyen! Sőt, általában elég néhányszor használni, mert ha elhiszi magáról, hogy képes merevedésre, akkor akár magától is menni fog! Mindkettőtöknek érdemes szakemberhez fordulni (neked nőgyógyászhoz, neki urológushoz). Nem szégyen! A szégyen az, ha az ember feladja, és beletörődik a problémákba!

2015. nov. 5. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy "le lehet szokni" - semmilyen életkorban sem.

Én 60F ként majd mindennap - néha van gond a merevedéssel - ennek egyik oka egy randa érszűkület volt - de már oszlik.

Szóval menjen csak orvoshoz.

Hogy neked mitől vannak fájdalmaid, az nem világos, hirtelen az előjáték rövidsége, vagy elmaradása jut eszembe.

2015. nov. 5. 09:40
 4/4 omba ***** válasza:

Ne ásd el magad!

Pár éve lehetett volna egy kapcsolatom egy nálad kicsit idősebb hölggyel, 5 éve volt özvegy, előtte mag hasonló okok miatt maradt ki a szex az életéből.

Azért nem lett semmi komoly a dologból, mert nem bírtam elviselni, hogy minden együttlét után sírógörcsöt kapott.. hogy ezt miért hagyta ki eddig.

Szóval menekülhetsz tagadásba, vagy bárhova... a hiány az hiány, és ami kimarad, az nem is lesz többé.

2015. nov. 5. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!