Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon zavarna szex közben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavarna szex közben, hogy a barátnődnek pattanásos a háta?

Figyelt kérdés
Sajnos a hátamon gyakran vannak nem túl szép bőrhibák és emiatt amikor szeretkezünk mindig igyekszem elrejteni. Vagy nem veszem le a felsőmet vagy ha igen akkor a hátamra fekszem. Egyébként ápolt lány vagyok, odafigyelek a külsőmre de ezzel sajnos hiába próbálkoztam már mindennel, nem múlik el. Természetesen ez meggátol abban, hogy szexi fehérneműt vegyek fel mert ezekből ugye kint lenne a hátam és aggódom amiatt, hogy ha például kutya pózban szeretkeznénk akkor nagyon visszataszítónak találná. Jogos az aggodalmam vagy legyek egy kicsit bátrabb és ne érezzem magam feszélyezve? Előre is köszönöm a válazokat. 25/L
2015. nov. 4. 17:31
 1/6 anonim válasza:
Szerintem ne félj emiatt. Ha a barátod szeret elfogad ugy ahogy vagy es nem.hiszem hogy annyira visszataszító lenne egy pattanásos hát.
2015. nov. 4. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Legyél bátrabb nyugodtan!

Keress fel egy kozmetikust, hátha tud segíteni valami kenceficével.

2015. nov. 4. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztosan nem menne el a kedvem a szextől.
2015. nov. 4. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne izgulj emiatt. Ha szeretitek egymást, akkor nem fogja érdekelni. Persze ahhoz hogy te tökéletesen feloldódj közben, érdemes lenne a végére járni. De csakis ezért. :)
2015. nov. 4. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász biztos tud segíteni.
2015. nov. 4. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívesen kinyomkodnám
2015. nov. 5. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!