Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti összejönnétek egy csajjal, ha tudnátok volt már egyszerre két pasival az ágyban? Zavarna titeket?
Mit szólnátok, ha már kapcsolatban, a barátnőtök mesélné el?
21/L
Kedves 20-as úriember!
Azért lennék 'nebántsvirág' és végtelenül naiv, mert nem szeretnék olyan férfival együtt lenni, aki szereti megosztani az örömöket nem csak egy, hanem több nővel is?
Hát, akkor lehet az vagyok:)
Viszont az nem teljesen tiszta, mégis miből következtetsz arra, hogy engem meg fognak csalni? Eddig sem tették és továbbra sem hiszem, hogy fogják. Egy bizonyos kor fölött, van annyi emberismeretem, hogy ezt észrevegyem. De köszönöm az aggodalmad:)
27-es, szerintem neked össze kéne jönnöd a nebánts virággal :D
Én azoknál a férfiaknál veszem észre a kapuzárási pánikot, akik nem élték ki magukat. szóval nálam legalább ilyen nem lesz.
nebántsvirág: téged meg igenis szarrá fog csalni a férjed, pláne ha olyan lesz mint az előtte hozzászóló :D hogy nem élte ki magát. ez párosul egy ilyen naiv lélekkel és vérszemet kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!