Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogy szoktátok szájjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy szoktátok szájjal kielégíteni a barátnőtöket?

Figyelt kérdés
Mi a technikátok?

2015. nov. 4. 07:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
11%

#10:

Azért ne ájulj el, van benne hiba ;-)

2015. nov. 4. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 - mi a hiba? :D
2015. nov. 4. 17:54
 13/16 anonim ***** válasza:

"csiklót szárazon TE soha. Azt csak magának!"

Volt aki tőlem kérte, hogy szárazon és törölgetnem is kellett közben, hogy az maradjon.

" a csikló alatt, és fel/le a hüvelnyilásig"

Sok nőnek érzékeny a húgycső nyílás (több is volt), viszont volt aki jelezte, hogy ott hiába nyalom, nem is érzi.

"A hüvelyhez érve most előkerülhet a hegyes nyelv,"

Hüvelybe - szerintem - csak csikló után, amikor már kellően nedves és ki van tágulva ... itt előtte van.

"Amikor élvez nem szabad nyalni"

Kb. 70%-ra igaz, de van akinek pont kell!

Kimaradt, hogy a csiklót óvatosan lehet szopogatni az ajkaid között, tehát nem csak nyelvvel izgatni, közben néha beszívni, gyakorlatilag szopni. Ilyenkor (bár ez megint egyéni érzékenység kérdése) nagyon-nagyon óvatosan kicsit megharapdálni (bár ezt a törülgetős kérte mindig :-D ).

A Karády fogás tudtommal (vagy ahogy én csinálom) a gyűrűs és a középső ujj, a kis- és mutató ujj pedig a fenék felé mutat a gát mellett kétoldalt megtámasztva.

caM008

2015. nov. 4. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez mind igaz, de szerintem azt mindenki tudja, hogy minden nő másképp működik. :)

Szerintem pl az jó ötlet, hogy csak akkor izgassa szárazon valaki a nő csiklóját, ha az kéri. Én például így nem nagyon szeretem. :) ő sem azt írta, hogy sohase, hanem akkor, ha kérik, és az egy jó ötlet.

A nő (jó esetben) úgyis szól, hogy jó neki. Valamint a testi jelekre is figyelni kell - de ez is hangsúlyozva van a szövegben. :)

Szerintem a legtöbb nő azért van oda Dowd irományáért, mert tudjuk, ha egy ilyen férfi nyalba ki, még ha az ellenkezőjét is szeretjük annak, ami le van írva, azt is megkapjuk. :D mivel a férfi nyitott rá, és örömet akar szerezni.

Nyugalom. Ettől függetlenül tudom, hogy más férfi is tud jól nyalni, csak én még nem nagyon találkoztam ilyennel, de az is lehet, hogy bennem van a hiba. :)

2015. nov. 4. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha minden férfi ugy nyalna mint Dow *.* akkor a menyországba lennénk!! *.*
2015. nov. 5. 07:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Én az ujjazást szeretem, illetve a kézzel való csiklóingerlést. Viszont azt vettem észre hogy nem szeretem ha a folyamat közben a csiklóm nedves lesz, szárazon esik jól az ingerlés. De a hüvely termeli a nedvességet és a kényeztetésnél a csiklóm is olyan szokott lenni, de akkor nekem az érzés megszakad. Ez a tapasztalat. Amikor az exem így elégített ki elég sokáig bírtam az ingerlést a végén nagyot élveztem. Az önkielégítés más ott gyorsabban el szoktam élvezni.
2020. szept. 12. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!