Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexuális játékokat szoktál játszani a pároddal?
Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 23:34
1/9 anonim válasza:
Nálunk néha van öklözés, meg felcsatolható.
Nemvicc.
2/9 anonim válasza:
társasunk van, dobókockánk, műkuki...kéz összekötése, szem bekötés, kedvencem ha mentolos rágó után nyal ki, meghalok:D
3/9 anonim válasza:
végre egybevállalós csaj :) a mentolos rágót én is szoktam alkalmazni báár nekem nylás közben is a számban van ;) Az adott leányzó akkorát élvez tőle h utána lábra se tud állni a remegéstől :P javaslom kérd meg a párod, hogy kapjon egy jégkockát a szájába azt is imádni fogod :) 23F
5/9 anonim válasza:
jégkockát inkább cicin szeretem max, a meleg jobban esik akkor már. volt, hogy forró teát ittam miközben szptam és úgy kaptam be
7/9 anonim válasza:
Ő nem horkol, én meg élvezem, hogy aludhatok...
8/9 anonim válasza:
Múltkor mögöttem állt, egy vibrit tett a puncimba, izgatta a csiklómat, és a fenekemet dugta :))
9/9 anonim válasza:
szerepjátékokat, doktorbácsis, kislányosast, betörö, kihallgatásost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!