Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, milyen mellmeret jon be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, milyen mellmeret jon be nektek?

Figyelt kérdés

Nem eleg ha elfer a kezetekben?:D

Bimbo udvarbol kicsi vagy nagy tetszik?

2015. nov. 2. 23:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8%
ment a pacsi 9es!
2015. nov. 2. 23:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Furcsa cipellőben vagyok, mert mindig is a pici ciciket szerettem, de most nagyon nagy mellű barátnőm van. Még szoknom kell, de szerencsére a melludvara pont olyan, amilyennek szeretem. (pici a melludvara)
2015. nov. 3. 00:19
 13/21 anonim ***** válasza:

Vajon milyen.....?? A normális! "Legyen valamekkora, legalább férjen el a tenyeremben, és legyen szép feszes"-től a nagyig bármi, aminek szép formája van.

Sok csaj ott cseszi el az egészet, hogy elhízik, majd lefogy és csodálkozik hogy lóg az egész és üres mint egy tejeszacskó...

A bimbó meg a csak legritkább esetben tud béna lenni, amiről meg amúgy sem tehet senki.

2015. nov. 3. 06:32
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem aki azt mondja,hogy neki nem számit a mell mérete az hazudik.......egy szép nagy eredeti cicitől nem sok jobb dolog van a világon!
2015. nov. 3. 08:18
 15/21 anonim ***** válasza:
És akkor azt mondják, hogy a mellméret csak sokaglagos. Lóf**zt!
2015. nov. 3. 08:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

# 9

"C méret minimum. Nagyjából itt kezdődik nálam a mellméret: [link] "

Ne zavarjon, hogy az általad linkelt képen az egy B kosaras méret. :-)

(A jelek szerint kb. annyi lövésed lehet a melltartó méretezéshez, mint ahogy a nők jelentős része pénisz méretet tud saccolni ránézésre. :-))

2015. nov. 3. 10:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem inkább a kisebb vagy az átlagos méretű mell tetszik. a nagyon nagy nemigazán jön be
2015. nov. 3. 11:10
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hoppá #9-eske! Ezek szerint a B-s melltől kezdődik nálad a mell, lejjebb kell adnod a C-ből sajnos.
2015. nov. 3. 11:20
 19/21 anonim ***** válasza:

#16: Hát akkor most vitatkozzál szépen azon, hogy mekkorának látszik. Vitatkozz azon is, hogy neked melyik gatyaméret áll jól, a 44-es, ami kicsit bő, vagy a 46-os, ami már kicsit szorít. Vitatkozz azon, hogy a 120 csilliárd kínai textilipari cég miként tünteti fel a méretszámot az alsóneműkön. A jelek szerint viszont neked meg még annyi közöd sincs a ruhadarabok méreteihez, a gazdasághoz, az iparhoz és az anatómiához, különben le sem írtad volna a baromságodat.

#18: Ja, igen, lejjebb kell adjam, mi? Attól neked még picikék maradnak a cicijeid, ami miatt nem tekintek rád (és a hozzád hasonlókra) lehetséges partnerként. Van ez így. Bele kéne törődnötök, hogy nem mindenki bukik a deszkákra.

2015. nov. 3. 12:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Sorry, 44-es és 46-os csere!
2015. nov. 3. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!