Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti szorosen vagy csupaszon szeretitek?
Figyelt kérdés
Tehat szerintetek borotvaljam le a puncim vagy ne?hogy nez ki jobban?2015. nov. 1. 08:17
1/8 anonim válasza:
Az én barátom azt szereti ha csupasz, ezert én gyakran leszedem..
2/8 anonim válasza:
En magamon a szort nem tudnam elviselni. Szoval vagy csupasz vagy kis csikom van. :)
3/8 anonim válasza:
"Jobbra-balra kanyarog a Duna, motorosok kedvence, ha jó szőrös a nuna!"
Én viszont nem vagyok motoros, ezért csupaszon szeretem :)
4/8 anonim válasza:
Na nem.. köszönöm, a szőr idejétmúlt, akármit mond a média.
5/8 anonim válasza:
Én a szőrösért vagyok leginkább oda. De jöhet a többi féle fajta is. :)
33F
7/8 anonim válasza:
Én csak a szeméremdombomon hagyok egy kis szört, hol vékonyabb hol vastagabb csíkot, v alakot, mikor milyet. Néha semmit sem, mikor milyen kedvem van. :D A barátomnak mindegyik bejön.
8/8 anonim válasza:
csupaszon, de nem zavar ha kicsit szőrös csak dzsungel harcos nem akarok lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!