Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel nagyon kevés a sex, mit tehetnék?
Annyi lány vágyik egy jó dugásra! Dugjad őket kettesével hármasával! Plussz a lányt akivel jársz! 19 évesen nekem sohasem volt elég!
Egy lány nem szexel annyit mint egy fiú!
A beszélgetést, megbeszélést nem igazán úgy gondoltam, hogy te elmondod, mit, mennyit, milyet szeretnél, ő meg megígéri, hogy majd változat ezen.
A helyedben olyan kérdéseket tennék fel, hogy miért nem kíván, csak engem nem kíván, vagy általában a szexet nem kívánja, mit tudnánk közösen tenni, hogy ez mindkettőnknek jobb legyen, hogyan folytassuk a kapcsolatot, stb.
Keress hasonló vérmérsékletű párt magadnak!
Amúgy szenvedés lesz az életed!
Tapasztalatból tudom.
F40+
Az én barátnőm is dettó ugyanez.
Ő is igérgeti hogy változtat, de egyelőre semmi.
Mi 4 hónapja vagyunk együtt és a kapcsolat elején sem volt olyan sürü a sex, de 4-5naponta azért tudtunk találkozni és majd megőrültünk egymásért sex téren is. Most Október eleje óta a fogszabályzója óta nagyon leritkult az eset és azért is úgy kell könyörögni úgymond. Megbeszéltük már, de fáradékonyságra hivatkozik.
Közben pedig az exével találkozott és ez elég furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!