Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Ő jól néz ki? 10/?
Jared Leto!
Tudom, hogy már sokféleképpen nézett ki... Engem most az érdekelne, hogy az adott képeken mi róla a véleményetek.
A korotokat és a nemeteket írjátok, előre is köszönöm!
Nekem nem tetszik, semmi vonzót nem látok benne. Eleve nem jön be sem a szakáll, sem pedig a hosszú haj. Úgyhogy ha pontozni kell, akkor olyan 4/10-et mondanék. Viszont rövid hajjal, simán csak borostával vagy rendesen megborotválkozva sokkal inkább bejön.
19/L
Nagyon jo pasi.
Es nem noiesiti a haj.
Kulon jo
Köszi a válaszokat... Am szerintem jobb neki a hosszú haj mint pl. ez [link] de ezzel sincsen különösebb bajom.
És igen Ő valami színész, valamint énekes (30 seconds to mars). Oscar díjas, bár sokak szerint az Oscar nem jelent semmit... Jared nézett már ki egyértelműen rosszúl is, hiszen szerepek miatt néha rengeteget fogyott vagy hízott...
Most látnád, h néz ki... Ő lesz a Joker.
[link] :D Remélem jól fogja játszani a szerepét. Magasan van a léc Jokert eljátszani.
Bleeee,nagyon nem szimpi nekem,valamiert inkább undinak tartom
19/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!