Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha csak úgy oda szoktam menni fiúkhoz beszélgetni? L
Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 19:39
11/20 anonim válasza:
Hozzám is oda jöhetsz beszélgetni, de mivel utálom a cigit, meg ne kérdezd hogy van-e tüzem, mert főruglak!
12/20 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak én kb. mindenkivel szoktam beszélgetni :D
23F
13/20 anonim válasza:
A pasik miért nem ilyen bátrak????
De a szemükkel azért levetkőztetnek.
14/20 anonim válasza:
NE CIGIZZ BAXZD MEG TEDD LE AZT A SZART MÍG SZÉPEN MONDOM
15/20 anonim válasza:
NE CIGIZZ BASXD MEG TEDD LE AZT A SXART MÍG SZÉPEN MONDOM
16/20 anonim válasza:
Ez tök jó. Sok ember csak néz ki a fejéből, pedig ott vannak egymástól 1 méterre, szóba is elegyedhetnek, igazán jó dolog.
17/20 anonim válasza:
Szerintem is kiábrándító, ha egy fiatal lány cigizik.
18/20 anonim válasza:
Nem gáz... szeretsz ismerkedni és nyitott vagy. :)
20/20 anonim válasza:
Az lenne a gáz, ha tovább is mész a beszélgetésnél és a fél város kavart veled vagy megdugott téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!