Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a nálam fiatalabb lányok vonzanak szexuálisan (22 vagyok) szeretném ha egyszer én vehetném el egy lány szüzességét. Ez gázos?
tapasztalt 22 éves, kedves, figyelmes srác vár lányok szűztelenítésére vagy akár csak bevezetni őket a rejtelmekbe, úgy, hogy nem ártunk neked (szűz maradsz), volt már jelentkezőm innen az oldalról :D
22/f
Szűztelenítés, ez jó xDD
Namost... Az már elég rég feltűnt, hogy a férfiak piszkosul élvezik, ha egy lánynál ők lehetnek az elsők, sőt, nagyon növeli az egójukat. A férfiak egyszerűen szeretnek birtokolni is, és, ha egy lány még érintetlen, és ők kapták meg először, ettől lehet jobban úgy érzik, hogy ez a lány az övéké és csakis az övéké, mivel másé még nem volt. Szerintem abban is van bőven igazság, amit a 8-ast írt, viszont lány vagyok, nem jelenthetem ki, hogy igenis ez így van, de elég logikusan hangzik a fiúkat ismerve... Szóval ez a része szerintem nem gáz, totál hétköznapi jelenség. Ha meg még rendes srác is vagy hozzá, nem egy bunkó akit csak a farka vezet, akkor még szimpatikus is.
Azzal sincs baj, hogy a saját korosztályod, és a tőled fiatalabban jönnek be (de ahogy írták, azért pedo ne legyél :D). Miért lenne baj? Nekem inkább az a fura, mikor a sokkal idősebb nőkkel vannak el, noha tudom, hogy a mai világban az is hétköznapi jelenség. Nekik nyilván az tetszik, meg az izgatja a fantáziájukat, hogy az idősebb nők már fejlettek, érettek, totál tapasztaltak. De emígy elvileg azt is bizonyították, hogy azok a fiúk, akiknek az idősebb nők jönnek be, többnyire anyakomplexusosak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!