Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön a Dacia, vagy ha egy srác Daciaval jár?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy dugni nem a legkényelmesebb, de smárolni azért minimum lehet benne, nem? Lehet, hogy Daciat kéne vennem, ha sok jó nőt akarok, nem?
2015. okt. 28. 20:56
11/25 A kérdező kommentje:
Daciaban NEM szexelni, na az a csúnya!
2015. okt. 28. 21:27
13/25 anonim válasza:
Ezek a troll kérdések sem olyanok már mint régen, régen könnyesre röhögtem a szemem 1-2-n.
14/25 anonim válasza:
Minimum Zaporozsec slusszkúlcsot kellene lóbálnod, he! ;))
33F
15/25 anonim válasza:
:D bele nem raknám a seggem egy ilyenbe de normális kinézetű daciaba sem opel bmw eddig olyanokkal jártam akiknek ilyen kocsijuk volt :D nézzen ki valahogy
16/25 anonim válasza:
A kocsiddal akarsz hódítani, ez komoly? Az csak egy eszköz; de te viszont te vagy. Nem a másiknak a kocsijába szokott belészeretni valaki. Habár, ha neked ez ennyire számít, akkor igen, valóban egy olyan lánnyal illenél össze, akinek ez számít. A remélem, neki jó lesz a Dacia, és boldogan csókolóztok meg közlekedtek majd benne. De ezt a kettőt ne egyszerre, azért közben parkoljatok ám le félre majd valahova.
:)
17/25 anonim válasza:
*"A remélem" bocs, ezt elírtam:)
19/25 anonim válasza:
Nekem csak az 1300-as Daciák jönnek be, és abból is csak a pirosak. :3
20/25 anonim válasza:
A normális lányokat nem az autó tipusa érdekli, hanem hogy hogy néz ki, tiszta e kívül, belül. 10 évvel ezelőtt, mikor megvettem az 1. autóm, az egy Skoda 120L volt. Keveset futott, mintha most hozták volna ki a gyárból. Mindig tisztán tartottam és hetente kiporszívóztam. Imádták a lányok, hogy tiszta, rendes és inkább velem utaztak mint a haverom 5 éves koszos, szeméttel teli Mercijében. Azt mondták, amilyen a kocsi, olyan a gazdája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!