Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti szexuálisan taszítóna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szexuálisan taszítónak mondanátok egy hijabot viselő lányt?

Figyelt kérdés

Hijab pl.:

[link]

Persze van hogy nem ilyen elegáns,de lehet ilyen is.

2015. okt. 27. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem egyáltalán nem taszító.Inkább titokzatos,és visszafogott.

Azt hiszem most ennek van is egy új divatirányzata.

A mipszter stilus,azt hiszem.

De elnézést ha tévedek.

2015. okt. 27. 21:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem :) Az arcod legyen szép "legalább is számomra". 25/F
2015. okt. 27. 21:38
 13/21 anonim ***** válasza:
63%

Igen, mivel úgy tapasztaltam, hogy a vallásos muszlim lányokkal nagyon, nagyon nehéz eljutni az ágyig. Persze ha beszélgetés során kiderülne, hogy csak kényszerből hordja esetleg. Mondjuk, akkor meg azon kezdenék aggódni, ha megtudja az apja, levágja a farkam.

Ennek egyébként nincs köze ahhoz, hogy szexi, avagy nem...pusztán tapasztalati tudás alapú távolságtartás :)

2015. okt. 27. 23:21
 14/21 anonim válasza:
2015. okt. 28. 00:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez is biztos Suneljmán miatt!

Jól néznél ki benne!

De minden nélkül is szerintem! :-)

Szia Se Here Se Zádé!

Élj Boldogul! :-)

2015. okt. 28. 00:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem hiszem ,hogy kezdenék muszlim lánnyal... Nem vagyok vallásos, de hívő igen... viszont keresztény vonalon. Ez egy nem hívő lánynak nem lenne gond, mert a hétköznapi életben, mivel vallásos nem vagyok, nem mutatkozik meg. De egy muszlám lánynál? Eléggé nem stimmelne a világnézetünk!
2015. okt. 28. 14:25
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok iraki,nem nézek Szulejmánt és nem vagyok fanatikus sem,de sajnos beigazolódott amitől tartottam. ):
2015. okt. 28. 15:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Azért megijedni nem kell emiatt :) Gondolj rá úgy mint egy szűrőre. Az előítéletek fennakadnak rajta. Ha értelmes, kedves lány vagy, normális embereknél könnyű ledönteni ezeket a falakat. Nem kell mást tenni, mint beszélgetni.
2015. okt. 28. 16:40
 19/21 anonim ***** válasza:

nincs vele baj!

Sztem csini. én szó nélkül randiznék ilyen lánnyal / nővel.

Csak leveszi bizonyos alkalmakkor :)

44F

2015. okt. 30. 11:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Kicsit fura kerdes. Muszlim, kendos no csak eskuvo utan, a ferjevel szexel, igy nem hott mindegy, hogy a pasik szexinek talaljak-e? Ha pedig szexelni akar eskuvo elott, akkor minek hordja a kendot?
2015. nov. 5. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!