Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátomnak múltkor többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak múltkor többször is lelankadt, nagy félek tőle, hogy újra megtörténik. Hogy nyugtassam le magam?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, sajnos távkapcsolatban, 3 hetente találkozunk. Az előző alkalommal többször is meghiúsult az együttlét, mert nem állt fel neki rendesen/menet közben elvesztette az erejét..Nem jöttünk rá az okára.(nem fáradt, állítása szerint ugyanúgy kíván, stb) Tudom, nem törvényszerű, hogy legközelebb is ez legyen, de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, múltkor is csak erre tudtam gondolni, miután 1-2 alkalommal nem volt elég merev, hogy vajon most meddig tudjuk majd csinálni, mikor kell abbahagynunk..Teljesen a fejembe fészkelte magát ez a dolog, és így egyáltalán nem élvezem a szexet, görcsben áll a gyomrom, és a sírás kerülget, ha erre gondolok(persze neki nem mutatom, de ez van bennem...Hogy lehetne ezt leküzdeni?
2015. okt. 27. 18:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És akik minden nap szeretkeznek napi 2-3 alkalommal? Persze nem ez a jellemző, de sokaknak nagyobb a libidója. Mi pedig gondolj bele, hogy 3-4 hetente találkozunk, persze hogy többször szeretkezünk, de ez egyáltalán nem extrém mennyiség...És eddig semmi probléma nem volt ezzel, eddig 3. napon is minden rendben működött...Tehát nyilván történt valami, ami miatt most mégsem..
2015. okt. 28. 08:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne higyj el mindent, amit itt olvasol :-) amúgy eleinte nekem is ment 2 nap alatt 4, de mostmár ha 2 nap alatt 2-szer van, a 3. napon már pihiznem kell, hogy igazán élvezhető legyen :-) ez egy ilyen dolog, nincs ezzel mit kezdeni... (előző voltam)
2015. okt. 28. 08:44
 13/15 A kérdező kommentje:
De valamilyen szinten muszáj bepótolni azt a 3 hetet, amikor nincs SEMMI...napi 1 az borzasztóan kevés lenne(persze a vége felé más,akkor már csak 1x szoktuk, de amikor először látjuk egymást, mindketten igényeljük a 2-3 alkalmat...) ő is igényli, legtöbbször ő szokta kezdeményezni, tehát nem én hisztizem ki..
2015. okt. 28. 09:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten megértem amit mondasz, de akkor sem lehet elvárni egy 4-szer kicsavart hapsitól, hogy egy éjszaka alatt regenerálódjon. Azt élvezzétek ami van, nem szabad erőltetni, mert az az egészre rányomja a bélyegét :-)
2015. okt. 28. 09:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Erre csak az lesz a megoldás, ha egyszer összeköltözünk..Remélem, ez is eljön egyszer:D Akkor kevésbé lesz hiányérzetem, meg nyilván akkor nem várnám, hogy minden nap, csak minden másnap:D
2015. okt. 28. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!