Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb a mai lányoknak egy?
50 kilós ecsetfejű mint egy normál 75 kilós,vagy egy izmos 90 kilós ?
A macikat meg elhízottakat most ne vegyük ide, csak hogy egy teljesen átlag férfi miért azonnal kizárt manapság? Előny ha 30 évesen is 16 éves kisfiú alakja van az embernek mert ha nincs az nem kap könnyen nőt.
azok a fránya brit tudósok...
22F
sajna azt mutatja a tendencia, hogy a 50 es kis vézan ficsúrok pamacs hajjal kelendőek.
illetve a jol írtad, 30 évesen is pelyhedzőállú csáveszok.
plusz szőtelenség mindenek felett!!!
lassan már egy szál szőr sem lehet a férfiakon, mert huuuu de gááázz pffuujjj...
én 24 vagyok, mackós srác, és szőrös is, kezem lábam, meg borostám is van.
nem vagyok túl kelendő..noha 5 éve folyamatosan kapcsolatbol kapcsolatba megyek, egy nagyobb 10 hónaőpos kihagyást leszámítva.
engem inkább az érdekelne mikor lett divat a hajviseletük alapján megítélni az embereket és minősíteni, hogy milyen a személyisége.
az ecsetfejű vékony srác mitől nem normális, és a 75 kilós mitől igen?! értékesebb ember lesz egyből?
És a mai pasiknak miért kell egy olyan nő akinek mindene kint van? Melle,segge,combja...Miért nem egy tisztességesen öltözött nő? És miért az akin egy kiló festék van?
Okádékok a mai pasik...A sz*ros cipőmet nem törölném beléjük.
Nem tudom miről beszélsz.
Én a magas (180-200 cm) és mellé 75-100 kg-os férfiakat szeretem külsőre. (Persze ez csak egy a sok tetszési szempont közül.)
Egy férfi minél alacsonyabb, vagy minél véznább/vékonyabb, annál kevésbé vonzó nekem.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!