Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után beduzzadtak a kisajkaim. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Egy hete hüvelygombám volt és azt hittem már teljesen elmúlt, mert Canesten krémet használtam, de ma szex után fájnak és be is dagadtak a kisajkaim. Használjak kúpot is a krém mellé vagy elég a krémet hasznáni?2015. okt. 26. 19:21
1/5 anonim válasza:
Probalj meg ne szexelni egy hetig legalabb. Gyogyitsd ki magad rendesen.
2/5 anonim válasza:
mondanám hogy a nyálam gyógyit de nem vagyok vega
a halat és a gombát nem szeretem meg a marhát se
kend amig tudod kupot is
orvoshoz menj az megmondja
3/5 anonim válasza:
Nem elég a krém, az csak a nagyajkakra hat, meg a tüneteket enyhíti, de a hüvelyből nem irtja ki a gombát. Kezdj el egy kúrát, hüvelytabletta+krém, és a pasid is használjon krémet a makkjára. Addig meg óvszerrel szexeljetek!
4/5 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet annyiban, hogy fertőzés ideje alatt kerülni kell a nemi életet, ugyanis a fertőzés nem csak közösülés során terjed!
Bár mivel nem csak gombás fertőzés létezik és ki tudja, hogy neked éppen milyen kórokozód van, így sokkal jobban járnál a teljes gyógyulás érdekében, ha elmennél orvoshoz és ő kezelne ki célzottan a barátoddal egyidejűleg!
Mert neked még mindig fertőzésed van!
5/5 anonim válasza:
Teljesen igaza van az utolsonak, plusz mosd at a fehernemuidet 60 fokon es agynemut is cserelj most is es a kezeles utan is ha lehet azt is 60 fokon mosd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!