Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már része édeshármasban? A barátom nagyon szeretné, de én kicsit félek tőle.18/L
Fiút akar bevonni a te örömödre, vagy lányt a saját örömére?
Esetleg ha fiút vonnátok be ő is szórakozna vele, és ha lányról lenne szó, elvárná e hogy te is játssz a lánnyal?
Nagyon nem mindegy a felállás és a te vonzódásod sem.
Bár alap, hogy a szexben semmit nem erőltetünk amit a másik nem akar.
Kérdés miért félsz tőle? Izgalom, hogy milyen lesz egy új "idegen" előtt, vagy vele közösen szexelni és beengedni őt a kettőtök intim szférájába, vagy megcsalásnak éreznéd a dolgot és ez zavar, vagy nem akarod látni a párodat mással élvezkedni, vagy miért félsz tőle?
5: ne keverd egy kiégett 50-es hozzáállását egy naiv-idealista 18 évesével.
4-es kérdése nagyon is releváns.
ha két 18 éves közül legalább az egyik szerelmes a másikba, akkor ott a 3-ik bevonása jó eséllyel a kapcsolat végét jelenti. Ha csak dugópartnerek, akkor nem.
#5: Pedig #5-nek igaza van :-)
vibescu:
Jó nagy hülyeséget mondtál ... azért mert ötvenes valaki, miért lenne kiégett?
Kortól függetlenül vannak akiknek a szexuális kultúrájába belefér a többes szex. Bár a tapasztalat sokat segít, hogy szexuálisan nyitottabb legyen az ember ilyesmire, de nem feltétlenül ok-okozat :-P
Kérdező, amíg nem tudjuk, hogy milyen felállásban, illetve ki kinek az örömére, addig elég nehéz a válaszadás :-) (bár azt hiszem már minden félében volt részem ;-) )
7:
ok, pontosítok: egy 50-es nem feltétlenül kiégett, de leszámolt már minden illúzióval, nem vágyik már kizárólagosságra, csak még egy kis élvezetre, újdonságra, akár úgy, hogy a párját dobja be cserealapnak.
Ha ezt a hozzállásat vetíted vissza egy szerelmes 18 évesre, becsapod magad. Igenis korfüggő ez. Tapasztalatból beszélek. Jópár 3-as felállásban részt vettem egyetem másodévtől, és láttam kapcsolatokat és barátságokat felbomolni - nem egyet - egy ilyen eset miatt. Ami részegen, begerjedve jó ötletnek tűnik, kijózanodás és lehiggadás után élesített aknaként marad beágyazva a kapcsolatba.
Én hármasban csak akkor volnék benne, ha a párom nincs a résztvevők között.
Nekem hármas vagy többes nem lehet kapcsolat része. Hanem csakis szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!