Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok érett nő miért tartja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok érett nő miért tartja izgalmasnak, ha egy fiatal férfival szexelhet?

Figyelt kérdés
Legalább 10 év különbségre gondolok.
2015. okt. 26. 09:11
 1/10 anonim ***** válasza:

talán mert így ő is visszakap valamit a fiatalságából... újra annak érezheti magát ;)

és általában a fiatalabbak kitartóbbak ;)

2015. okt. 26. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert ezt annak a megerősítésének vélik, hogy még nagyon kívánatosak. Meg aztán nagyobb esztétikai élmény, mint egy nehezen felizgatható, löttyedt trotty.
2015. okt. 26. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert ha egy idosebb no meghofit egy fiatalt az hatalmas dolog. :)
2015. okt. 26. 10:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés értett nő tartja ezt izgalmasnak, ez még itt az oldalon is kiderül amikor az ilyen érett nő kereső kérdésekre 70-80% ban olyan válsz érkezik hogy fiatalabbal soha.
2015. okt. 26. 10:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Én eddig csak itt 8 idősebb nővel ismerkedtem még és lett belőle szex. Ráadásul nem is ebben a témakörben.
2015. okt. 26. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A fiatal test látványa sokkal esztétikusabb, mint egy idősebbé, ez tény. Az állóképesség is jobb 20 évesen, mint 40, és jobb 40 évesen, mint 60, de azért ez már csak nagy általánosságban igaz. Aztán igen, benne van az a diadalmas érzés, hogy lám, 40 vagyok, de még kellek egy 20 évesnek (50 vagyok, és kellek egy 30 évesnek, 60 vagyok, és kellek egy 40 évesnek).

De ha annak az érett nőnek már volt öt-hat ilyen kalandja, akkor önmagában az a tény, hogy fiatalabbal szexelhet már nem izgatja. Vagy ki tudja. Ismertem olyan ötvenes nőt, aki kifejezetten vadászta a 20-25 közötti fiúkat.

2015. okt. 26. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:

talán először adtam zöld pacsit wanda cicának...

Korrekt , összeszedett válasz és nem elfogult!

2015. okt. 26. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Wanda cica köszöni a zöld pacsit :D
2015. okt. 26. 12:07
 9/10 anonim ***** válasza:
;)
2015. okt. 26. 13:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Te szexeltél már 8 ilyen nővel, miért nem tőlük kérdezted meg?
2015. okt. 26. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!