Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési problémám lenne? Lelankadok mikor be akarom tenni! Már kikészít nagyon lelkileg! Bővebben lent!
Szóval az van hogy mikor épp hogy betenném lelankadok!
Nem tudom mitől van ez és félek hogy erre rá megy a kapcsolatunk! Reggeli merevedés megvan, sőt napközben is többször, előjáték közben is full kemény vagyok semmi probléma még a gumi felhúzásakor is oké minden de épp hogy odakerülünk hogy be akarom tenni vagy be is teszem kemények akkor lelankad... Sajnos nem tudok mit tenni! A probléma kb egy hónapja tart és mar mar szinte napi szinten ez van hiába próbálkozunk....
Átérzem a helyzeted, nekem hasonlo volt.
Ez lelki eredetű dolog. èn nem tudtam elélvezni akárhogyan és akármeddig csináltuk. Szörnyű érzés volt és nem akartam elhinni h emögött valami pszihés dolog áll. Pedig de. Stressz+koko, nekem ez volt a baj.
A 16-os válaszodban megírtad a lényeget.
Ha össze is jön a dolog,nem sülsz el gyorsan?
19!
Minden elismerésem!
Valóban ilyen esetben ez segít a legtöbbet.
Én a gyors tüzeléssel éltem át negatív élményeket egy kevésbé megértő társ mellett.Elég sok idő kellett,hogy kijöjjek belőle.
Ja és természetesen már nem vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!