Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért beszél a szexpartnerem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél a szexpartnerem szex közbe?

Figyelt kérdés

Észrevettem rajta ,hogyha szexelünk vagy szopom vagy bármi mindig beszél. Ilyeneket pl.: hogy hogy csináljam ,meg milyen jó,nyaljad körbe...stb

Nem zavar,csak furcsa.

Miért?

Priviket nem kérek köszi!

2015. okt. 25. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy megtanítsa neked hogy mi a jó neki. Fordított esetben is teljesen elfogadható, ő sem gondolatolvasó hogy kitalálja hogy Neked mi a legmegfelelőbb póz, tempó, szög, stb.

Szerintem ez ezerszer jobb mintha kukán feküdne és nem mondaná el hogy hogy szeretné. Örülj neki nagyon ;)

2015. okt. 25. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes. Nekem is volt egy csajom, aki folyton pofázott szex közben, de az engem nagyon is irritált.

Talán tudat alatt ezért erőltettem vele túl sokat az orált, hogy addig is lefoglaljam a kis száját értelmesebb dolgokkal...

2015. okt. 25. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen vannak akik szeretnek szex közben beszélni és kész. :D
2015. okt. 25. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Vannak akik alapból ilyenek, vannak, akiket ez izgat.

Volt nekem is olyan pasi, aki egy mukkot sem szólt, és volt, aki közben mondta, hogy ilyen jó, meg olyan jó, meg így keményen, úgy keményen. Amúgy egyik sem, vagy a másik sem zavart sosem. Én alapvetően nem szoktam beszélni szex közben, de van, amikor belőlem is úgy kikívánkozik és akkor bizony szót adok a dolgoknak, hogy de jó k.mény vagy és jó ke.ményen csináld!:)

2015. okt. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!