Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulikban tenyleg viszonylag konnyu lanyt keresni oralra? 19/F
Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 22:05
1/10 anonim válasza:
azért tőled is függ.. de nyilván jóval könnyebb mint a bevásárló központban vagy a buszon ;)
2/10 anonim válasza:
Az attól függ. Ha már nagyon nem tudja hol van a sok piától, akkor szerintem kétszer sem kell kérned. :D De engem sem kellene kétszer kérned pedig én nem is iszom alkoholt. ^^
4/10 anonim válasza:
Viszonylag igen, könnyű. De azért itt is kell valamit mutatnod, nem lesz az sem könnyű, csak itt a legkönnyebb.
5/10 anonim válasza:
simán sok csaj van aki lecidázz 1 g herbálért
6/10 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, bármire könnyű nőt találni.
7/10 anonim válasza:
Hát először olyan lányt kell találni, akivel kavarsz a buliban, aztán úgyis látod rajta, meddig lehet vele menni. De amúgy ja, nagy részben külsőtől függ, de azért buliban könnyebb, mert általában oda többen mennek ribiskedés/pasizás céljából+alkohol is könnyít a dolgon.
8/10 anonim válasza:
hat én szívesen el mennek egy ilyen buliba :))
10/10 anonim válasza:
az ötösnek igaza van, de szerintem jobban jársz ha nem adsz neki egy teli gramot csak csinálsz egy kemény cigit, neki azt mondod hogy ez sima elszívja és annyira kész lesz hogy bárhova viheted. így legalább még marad bőven:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!