Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám megtanítani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megtanítani a barátom az ujjazásra?

Figyelt kérdés
Nagyon jó vele a szex,de az ujjazásban nagyon nem olyan,mint ahogy én szeretem. Egyszerűen nem tud megujjazni rendesen. Hogyan tudnám finoman a tudatára adni,hogy én máshogy akarom,nem azzal a módszerrel mint ahogy ő csinálja?
2015. okt. 22. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Lépésről lépésre elmondom nem nehéz am:

Leülsz az ágyra

Széttárod a lábad

Odateszed a kis fejét jó közel

Megujjazod magad úgy ahogy jól esik.

Aztán ő is megpróbálja utánozni.

Ha nem jól csinál valamit mondod neki hogy csinálja.

Any question?

2015. okt. 22. 16:46
 2/8 PearlDiver ***** válasza:
Mutasd meg neki premier plánban hogy magadnak hogy csinálod. Azt már csak megérti.
2015. okt. 22. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:
de magamat nem szeretem megujjazni
2015. okt. 22. 16:47
 4/8 Spiritrobber ***** válasza:

Beszélje vele a problémádról és irányítsd a kezét vagy csak adj neki utasításokat... elképesztő meddig nem jut el az ember gondolkodásban.

Ha jó a kapcsolatotok akkor ez minden gond nélkül lezajlik ha meg szar akkor úgyis mind1 mert ez a kapcsolat egy múló állapot.

2015. okt. 22. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Szavakkal iranyitsd az ujjad

Amugy te hogy hogy nem szereted csinalni?

En imadom

Probaltad mar a hajkefe vegevel,fogojaval???

Csoda

2015. okt. 22. 17:06
 6/8 PearlDiver ***** válasza:
Magától nem fogja fel, elmagyarázni nem tudod neki, magadon megmutatni nem akarod, hát komolyan nem tudom mit vársz tőlünk, csináljuk meg helyette...?
2015. okt. 22. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyisd ki a szád nyugodtan. Mondd meg neki hány ujjal és hogyan csinálja. Pl. mond meg neki, hogy fordítva tegye be a ujjait, ne lefelé hanem felfelé, vagy nyugodtan csúsztasson be még egyet, szerinted az isteni lenne..stb. nincs ebben semmi durva. :)

23/f

2015. okt. 22. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
sehogy, ara születni kell, ez a konklúzió... mint én... ez van, sajnálom :(
2015. okt. 23. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!