Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a lányok, hogy nem a méret a lényeg, amikor megriafnak az extrém mérettől?
Mekkora az az extrém méret? ;)
Amúgy én nem szoktam mondani ilyet, mert szerintem butaság. Nem az a legfontosabb persze, hogy mekkora, de azért számít.
Régen olvastam egy Móricka magazint, amiben egy vicc volt és mégis ebből megtanultam mindent, amit csak tudnom kell a nagy farokról.
Markolj rá és annyit tegyél be, amennyit a csaj akar. Pl ha van neked 20 cm, akkor markolj rá úgy, hogy az utolsó 5 centit már körülfogja a kezed. És akkor az az 5 cm nem fog már bemenni. Vagy csak szépen fokozatosan - rajtad múlik.
Ennyi a hatalmas trükk.
20cm soha nem fog bemenni egy csajba
max ha már a méhébe nyomod bele
és nem számít a méret bizonyos határok között ...
ügyesen kell bánni vele, megfelelő behatolási szög, mélység, óvatosság, póz, odafigyelés
spec akinek nagy van az ált jobban panaszkodik h kevés neki a szex - nem csodálom - ki ne ijedne meg tőle ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!