Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még soha nem volt orgazmusom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még soha nem volt orgazmusom, pedig élvezem az együttléteket. Tanács? Mit gondoltok? 21L

Figyelt kérdés

Már több kapcsolatom is volt, de még nem sikerült elérni az orgazmusig. Kissé már zavar, lévén, hogy 21 éves vagyok, túl már pár együttléten, és még mindig semmi. Honnan tudom, hogy na most? És mit tudnék/nánk csinálni, hogy végre nekem is sikerüljön elélvezni? A párommal nincs gond, jó együtt. Tanács?

Előre is nagyon szépen köszönöm!

21L

2015. okt. 21. 00:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Kedves #9-es válaszoló!

Magamnak, bár nem túl sokszor, de már sikerült elérnem.

A barátom odaadóan és élvezettel ügyködik ott lent, viszont általában én szoktam leállítani, hogy elég volt. Lehet félek a saját testem reakcióitól? Nem tudom..

Valamint nem, aktus közben nem szoktam simogatni a csiklóm - lehet meg kéne próbálni?!

2015. okt. 24. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy kérdés, tisztára ilyen szitu volt, csak ott a pasi írta.

És ilyenkor, mikor úgy érzed, hogy ott vagy, akkor ne legyél már bolond, ne állítsd le! Élvezni jó!!!:)

És igen, izgasd a csiklódat szex közben. Egyrészt mert vannak nők, akinek hüvelyi úton egyáltalán nem megy és akinek megy is, annak se mindig, viszont ha izgatja a csiklóját is közben, akkor majdnem tuti biztos.

Hosszú évek óta élek nemi életet, képes vagy a hüvelyi orgazmusra, de sok minden kell hozzá, ami sokszor nincs meg (körülményekre gondolok főként, időre), ezért mindig használom a kezemet is közben és nincs olyan, hogy nem elégülök ki szex közben, sőt, így még többször is, szóval hajrá!:)

2015. okt. 24. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak lányok, akik hüvelyi úton, aktus közben nem képesek elélvezni. Legalábbis találkoztam több ilyennel is. Őket egyéb módon kell kényeztetni, hogy el tudjanak élvezni. De persze ők is élvezik az együttlétet.

Alapvetően azok a lányok, akik egyáltalán nem tudnak elélvezni, azt vettem észre, hogy alapvetően elégedetlenek a testükkel. Nem fogadják el magukat. Így szerintem ez az önmaguk testével kapcsolatos nem elfogadás, a testi ingerekre is kihat. Azt is elutasítják, így valami pszichés gátat, falat képezhetnek önmaguk és a testük közé. Nekik szerintem az a tanács lehetne, hogy tanulják meg a testüket szeretni, önmagukat elfogadni, lássák maguk szépnek, ha önmagában nem megy, tegyenek érte. Kényeztessék, szeressék a testüket, és ha önmaguknak ez megy, akkor mástól is el fogják fogadni, hogy szereti a testüket, az ami abból az irányból hat rájuk az jó, ennek örülhetnek, élvezhetik...

2015. nov. 29. 14:46
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Beszálok közétek
2015. dec. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!