Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, játszottatok már erotikus társasjátékot? Mi volt az előzménye? Mi lett a következménye?
Ezt hogy erted hogy erotikus tarsasjatek?
Uvegporgetes, vetkozos poker, felelsz vagy mersz18+ es hasonlokban volt mar reszem
Ok, elnezest a tudatlansagomert.
Akkor gondolom az altalam felsorolt dolgok nem illenek ide.
#2-es voltam.
Engem annyira nem hozott lázba. Kicsit az a véleményem, h nagyon prűd (de a gátlásait oldani próbáló) embereknek illetve nagyon friss pároknak való dolog.
Persze lehet h csak én vagyok túl "perverz". Volt benne egykét érdekes, meg egykét vicces is, de ennyi. Sokkal izgalmasabb, ha van egy kis kreativitásod/otok, és egymásnak találtok ki feladatokat, vagy pl. egy erotikus szerepjátékba élitek bele magatokat. Sokkal izgalmasabb dolgok jönnek ki, ha mondjuk felírjátok egy egy papírra a 10 legvadabb fantáziátokat és mindennap húztok belőle :D Persze ezt is lehet variálni, stb, h ki csináljon mit, de lényeg a kreativitáson van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!