Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek, ha egy lánynak kis melle van? Mi a véleményetek, ha mű melle van? Elítélitek, ha mű melle van egy lánynak?
Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 19:01
11/27 anonim válasza:
Ahh. Nem elég még a "kismell/nagymell" kérdésekből?
12/27 anonim válasza:
A cici szép!
Ne parázzatok annyit csajok!
13/27 anonim válasza:
Még mindig a pici a kedvencem! :)
14/27 anonim válasza:
Mű mellet? semmiképp se!
A legapróbb cici is 100x gyönyörűbb izgatóbb szexibb mint egy nagy mű mell, és az unalomig ismételt kérdés már itt is hogy a mell méret nem számít! nem ettől leszel jó vagy rossz nő és nem emiatt fog egy pasi szeretni vagy nem szeretni, ráadásul nagyon sok férfi szereti a kis melleket például én is :)
a mű mell az számomra a nőiesség megcsúfolása
15/27 anonim válasza:
Nem szeretem a mű mellet. A természetes aprót viszont nagyon.
16/27 anonim válasza:
De számít a mellméret.
Inkább egy normálisan megcsinált mű, mint síkság.
17/27 anonim válasza:
"Elítélitek, ha mű melle van egy lánynak?"
Igen, az számomra egy senki.
18/27 anonim válasza:
A kicsi legalább természetes. Kell a francnak a műcsecs.
19/27 anonim válasza:
Szerintem egy kis mell mindenhogy csúnya, én a nagy mellekért rajongok.
20/27 anonim válasza:
Kerdezo, nem kell hinni a valaszoloknak! Itt gyakorin mindegyik eliteli a szilikonmelleket meg azt mondjak, hogy inkabb kicsi mell mint mu, de a valosagban nem igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!