Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a maszturbálás?
Volt hasonló igen... mindig az segített amikor a barátnőm jött és intézkedett :)
Valahogy úgy éreztem belül, hogy "megcsalom" vagyis hogy csak nekem jó, neki nem és ez önzőség. Nem tudom elmagyarázni. Csak úgy tudtam igazán élvezni ha ő is ott volt. Szakítás után emiatt elég szar volt egy darabig.
Pszichológiai oka is lehet, tudatalatt. Valószínűleg kicsit félreneveltek szexuális téren, vagy legalábbis rossz hatások értek.
Ez a jelenség nagyon hasonló ahhoz a párszáz éve még nagyon gyakori esethez, h az elmaradott, prűd, konzervatív vidéki falvakban a férfiak nem a háziasszonyt dugták, hanem a falu k.rváját. Vagy ha szexeltek is vele néhanapján, a "durvább" dolgokat csak prostituálttal csinálták. Egyeseket úgy nevelnek, hogy a szexualitás és a szerelem nem párhuzamba, hanem egymás ellentétévé válik sajnos.
Ezt persze le lehet küzdeni... mehetsz pszichológushoz, de persze lehet h ideiglenes a dolog, és előbb utúbb oldani tudod a gátlásaidat. Lazulj el és gondolj arra h a szex a legjobb dolog a világon, és mekkora jó, hogy azzal csinálod, akit szeretsz. Ne a saját, hanem az ő örömére élvezetére koncentrálj, és máris nem lesz lelkiismeretfurdalásod, vagy gátlásaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!