Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem megy a maszturbálás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a maszturbálás?

Figyelt kérdés
Miért nem tudom a barátnőmre kiverni? Valamiért a szerelem elnyomja ezt, és nem kivánom a sexet... Nem értem.. Ti voltatok már így?
2015. okt. 19. 16:42
 1/4 RootedRainbow ***** válasza:
Hát, nálam volt olyan, hogy nem tudtam olyanról fantáziálni, akibe szerelmes voltam, de hogy a szexet sem kívánod, azt nem tudom hova tenni.
2015. okt. 19. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy keress egy fiút.
2015. okt. 19. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Volt hasonló igen... mindig az segített amikor a barátnőm jött és intézkedett :)

Valahogy úgy éreztem belül, hogy "megcsalom" vagyis hogy csak nekem jó, neki nem és ez önzőség. Nem tudom elmagyarázni. Csak úgy tudtam igazán élvezni ha ő is ott volt. Szakítás után emiatt elég szar volt egy darabig.

2015. okt. 19. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Pszichológiai oka is lehet, tudatalatt. Valószínűleg kicsit félreneveltek szexuális téren, vagy legalábbis rossz hatások értek.

Ez a jelenség nagyon hasonló ahhoz a párszáz éve még nagyon gyakori esethez, h az elmaradott, prűd, konzervatív vidéki falvakban a férfiak nem a háziasszonyt dugták, hanem a falu k.rváját. Vagy ha szexeltek is vele néhanapján, a "durvább" dolgokat csak prostituálttal csinálták. Egyeseket úgy nevelnek, hogy a szexualitás és a szerelem nem párhuzamba, hanem egymás ellentétévé válik sajnos.

Ezt persze le lehet küzdeni... mehetsz pszichológushoz, de persze lehet h ideiglenes a dolog, és előbb utúbb oldani tudod a gátlásaidat. Lazulj el és gondolj arra h a szex a legjobb dolog a világon, és mekkora jó, hogy azzal csinálod, akit szeretsz. Ne a saját, hanem az ő örömére élvezetére koncentrálj, és máris nem lesz lelkiismeretfurdalásod, vagy gátlásaid.

2015. okt. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!