Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos az anál szex neki?
A barátommal már párszor csináltuk az anál szexet mert nagyon akarta viszont nekem nem jött be fáj is akármilyen óvatos és nem is élvezem a dolgot. Valamelyik nap este szintén akarta volna és én mondtam neki hogy nem szeretném, én nem élvezem a dolgot és ha tényleg szeret akkor ezt megérti és nem próbálkozik ott többet. Ez ugye szex közbe. Olf és mire ezt kimondtam félbe hagyta a szexet és az volt a válasza nagy dühösen hogy én is miért nem tudom őt megérteni ha szeretem.hogy ő ezt szeretné mert szereti csinálni meg élvezi. Én mondtam neki hogy nem szeretném erre dühösen hátat fordított nekem az ágyban és aludni ment és nem szólt hozzám. Ez konkrétan tegnap este volt és ma reggel ahogy felébredt már semmi puszi semmi nem volt meg hozzám se szól...
ÉN már nem tudom mit tehetnék..
Lehet szakít velem emiatt majd..
. :( 24/L
" És amelyik pasinak izgatóbb a tudat, hogy egy s.gglyukban van, az látens homokos. "
Írjál még ilyen baromságokat. Akkora aki az oralszexet szereti az is látens homokos ugye?Csak mert a homokosok azt is csinálják.Vagy nem értem mi az összefüggés a két dolog között.A homoszexualitás az azonos nemhez való vonzódást jelenti.Aki férfi létére egy nőre izgul fel az onnantól kezdve akár mit csinálnak nem lesz tőle homokos se nem lesz tőle leszbikus a nő.
Ne aggódj. Nem fog elhagyni. Csak besértődött. Majd megnyugszik!
33F
#13 gondolom te is jobban gerjedsz a s.gglyukra, ezért sértődtél meg.
Akármit mondasz, aki jobban gerjed a s.gglyukra, aki inkább s.gglyukat dug, nyal, mikor ott van a lucskos punci... Hát, azzal nincs minden rendben.
A Kérdező barátja meg inkább abbahagyja a szexet, mert nem mehet s.gglyukba? Ez abnormális dolog.
Kérdező, sajnos a férfiak, vagy mik ezek, erősen ösztönlények. Ha nem kapja meg, amit akar, akkor meg fog csalni, vagy otthagy. Azóta beszéltetek?
És ne aggódj, az anált nem kötelező élvezned, ahogy az egyik hozzászóló írta. Ma már úgy gondolják, hogy ez alap, de nem az
Azért szerintem akad még egy-két férfi, aki ezt fel tudja fogni. Ha a barátod nem fogja (és nem fogja), akkor jobb lesz ha elhagyod, mert kínszenvedés lesz a kapcsolat Neked. Neki nem, mert keres magának egy ribit, aki ezt élvezi. De erről a vágyáról nem fog lemondani.
Nehéz a nők helyzete, a ribik viszont szerencsések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!