Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek is túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek is túl nagy? Túl aktív lennék? Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Eddig akárhány nővel voltam, egyiknek sem tetszett, hogy imádok nyalni és kényeztetni a nőket szex előtt, legalább amíg egyszer el nem mennek..és utána kezdődik a másik probléma..szerintetek is olyan túl hatalmas a 22/6,5cm? :D kort is írjatok légyszi :) 20/f
2015. okt. 18. 09:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

a nyalassal nincs baj, de a mereted tenyleg nagyon nagy :D

17L

2015. okt. 18. 10:12
 2/22 A kérdező kommentje:
és ennyire vállalhatatlan? :D szóval azért, csak ne szégyenkeznem kelljen már miatta, na..:D
2015. okt. 18. 10:13
 3/22 anonim ***** válasza:

ez nem szexpartnerkereső, barátom...

én is tudom azt mondani hogy 25 centis a péniszem..

2015. okt. 18. 10:17
 4/22 A kérdező kommentje:
Kettőnk közt a különbség csak az, hogy én tényleg egy problémámat vetettem fel, és értelmes válaszokat várok, te pedig csak fohászkodsz, hogy bár ez lenne neked is a legnagyobb problémád..ne itt sajnáltasd magad, és ne itt irigykedj, egy ideje már nem jön be senkinek, a gyakori kérdéseken való szájkarate bajnokság :)
2015. okt. 18. 10:19
 5/22 anonim ***** válasza:
Szerintem az első részével semmi gond, viszont a méret...nos, ez tényleg már a túl nagy kategória. De még sosem volt dolgom ekkora mérettel, így nyilatkozni nem tudok, viszont mivel tapasztalatból tudom, hogy egy teljesen átlagos mérettel is lehet bizonyos pózokban fájdalmat okozni, így még egy ekkorával meg pláne. Viszont gondolom, de mint írtam, tapasztalatom nincs ilyen téren, biztos ezzel is lehet óvatosan bánni, szóval keresgélj, hátha találsz olyat, akinek pont ilyen igényei és vágyai vannak!:)
2015. okt. 18. 10:26
 6/22 anonim ***** válasza:

ez a legnagyobb problémád?

sajnállak, én a hivatásomban élek meg problémákat és konfliktushelyzeteket...

2015. okt. 18. 10:48
 7/22 A kérdező kommentje:
Ezért mondom..hétközben ne akard tudni mennyi gondom bajom van, ma, most így délelőtt, ez..ne keverd.
2015. okt. 18. 10:50
 8/22 anonim ***** válasza:
az elejével tényleg nincs gond, viszont a méret az valóban nagynak számít.
2015. okt. 18. 11:12
 9/22 anonim ***** válasza:

Nem lány vagyok, de hasonló problémám van. 19/6 a méretem, és a legtöbb lány megijed tőle....

A nyalásos résszel én is így vagyok, de eddig csak pozitív értékelést kaptam róla. Lehet nem nyalsz jól?

2015. okt. 18. 11:32
 10/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom,én a helyedben nem menőznék ezzel a mérettel,mert joggal ijed meg a legtöbb lány ekkora mérettől. Már egy 16-7cm-es pénisszel is lehet fájdalmat okozni,ezzel a mérettel meg ami neked van főleg..

A másik,hogy én szeretek mélytorkozni ,de egy ekkora péniszt esélytelen lenne. 6,5cm is nagyon vastag. Hát nem tudom. Velem biztos nem passzolnál össze,de majd találsz olyat akivel igen.

A nyalással nincs baj,max nem jól nyalsz és azért nem szeretik vagy szimplán eddig olyan lányokat fogtál ki akik ezt nem szeretik.

19l

2015. okt. 18. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!