Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek is túl nagy? Túl aktív lennék? Velem van a baj?
a nyalassal nincs baj, de a mereted tenyleg nagyon nagy :D
17L
ez nem szexpartnerkereső, barátom...
én is tudom azt mondani hogy 25 centis a péniszem..
ez a legnagyobb problémád?
sajnállak, én a hivatásomban élek meg problémákat és konfliktushelyzeteket...
Nem lány vagyok, de hasonló problémám van. 19/6 a méretem, és a legtöbb lány megijed tőle....
A nyalásos résszel én is így vagyok, de eddig csak pozitív értékelést kaptam róla. Lehet nem nyalsz jól?
Nem tudom,én a helyedben nem menőznék ezzel a mérettel,mert joggal ijed meg a legtöbb lány ekkora mérettől. Már egy 16-7cm-es pénisszel is lehet fájdalmat okozni,ezzel a mérettel meg ami neked van főleg..
A másik,hogy én szeretek mélytorkozni ,de egy ekkora péniszt esélytelen lenne. 6,5cm is nagyon vastag. Hát nem tudom. Velem biztos nem passzolnál össze,de majd találsz olyat akivel igen.
A nyalással nincs baj,max nem jól nyalsz és azért nem szeretik vagy szimplán eddig olyan lányokat fogtál ki akik ezt nem szeretik.
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!