Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb férfiak! Mi erről a véleményetek?
Két tipikus női viselkedésről lenne szó, amit nagyon nem tudok hová tenni, pedig azért már lerendeztem jó pár nőt.
1.A jó öreg lábfej mozgatást, egymással szemben történő ülés esetén, amikor jellemzően keresztbe van rakva a nő lába.
Eddig egyszer fordult elő velem, hogy valahogy a nő a lábfejének mozgatásával felhívta magára a figyelmem, aztán valahogy totál az jött le, hogy ez benne lenne, aztán úgy is volt.
Viszont volt már jó pár ilyen, mármint, hogy úgy vettem észre, hogy a nő ezzel üzen, de ez most tudat alatti?
Másrészt mennyire jellemző, hogy valóban benne van az ilyen nő?
Mert mondom nekem csak egy ilyen volt, hogy rápróbáltam, mert a többi olyan volt, hogy nem volt rá lehetőség.
2.Vágod, hogy bejössz a nőnek, beszélgettek, de nem néz a szemedbe, csak oldalra.
Nincs szemkontaktus, de végig vigyorog, mosolyog.
Miért nem néz rám?
Ilyet viszont már sokat rendeztem le, de ugye most hogy kérdezzen rá az ember, úgy se kap értékelhető választ.
jah, ha esetleg valakinek van kedve erről elmélkedni így szombat este az is írhat, hát ha tudok segíteni.
Tapasztalataim és a testbeszéd enciklopédiája szerint is amelyik nőnek rád néz mindkét lábfeje beszélgetés közben, és ha még játszik is vele, az nyitottságot jelent flörtre. Na most, hogy ebből mit hoztok ki, az már más tészta.
A második esetben pedig totál zavarban van a nő, bejössz neki, de nem mer a szemedbe nézni, mert zavarban érzi magát. Olyankor kell besütni azt, hogy várj csak, van valami az álladon. Odahajolsz, és lesmárolod.
Király:)
Kössz a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!