Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a "friss punci"?
Figyelt kérdés
Csak azt szeretném megtudni miért olvasok minden második válaszban arról hogy az idősebbek a friss puncira mennek. Az oké, de miért jobb vagy mivel jobb egy tizenévesnek mint egy harmincas vagy feletti nőnek?2015. okt. 17. 06:11
1/4 anonim válasza:
Semmiben.. lehet azt mondani, hogy vonzóbb, szűkebb stb. de egyrészt ez nem feltétlen igaz, másrészt pedig csak a primitív sunavadászok beszélnek így. Hozzátenném azt is, hogy egy tizenéves lány valószínűleg nem tudja azt nyújtani amit egy harmincas ha dologról van szó.
2/4 anonim válasza:
Én szeretek tanítani és egy "friss" puncinak könnyebben mutat újat az ember mint olyannak aki már átélt mindent.
3/4 Tiboo Martino válasza:
Oyan mint a friss lehelet, csak más! :D Viccet félretéve a másodiknak igaza van. Én is szerettem volna egész életben kedző lányt bevezetni a gyönyörök birodalmába, mert az oyan uplifting érzés lehet, de arról már lekéstem 30/f
4/4 Tiboo Martino válasza:
Jah az kimaradt, hogy lehet még azért kell az idősebbeknek, mert ha nincsenek megáldva oyan méretekkel (velem együtt), egy szexuálisan tapasztalatlan lány bőven megelégszik egy kicsivel (legalábbis egy időre), ami mondjuk 15/4,5 az én esetemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!