Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények a szárazon való megdugásról?
Figyelt kérdés
A pasi miêrt élvezi nagyon?2015. okt. 15. 22:53
11/16 anonim válasza:
Most akkor száraz puncit dugsz? Azt meg hogy? :D Én már a gondolattól nedves leszek.
12/16 anonim válasza:
Szerintem itt kevertek két dolgot.
Az, hogy izgatás, előjáték nélkül durr bele, az nem azt jelenti, hogy szárazon.
Egy lány fel tud izgulni, és el tud ázni a puncija anélkül is, hogy közvetlen izgatnák fizikálisan.
Az ilyen szex a quickie. Gyors rövid, ráhangolódás nélkül a gyors orgazmusért. Ha a lány nincs felizgulva és nem nedves, akkor abból nem lesz szex., mert az a fiúknak is fáj!
13/16 anonim válasza:
az egyetlen amit el tudok képzelni: a hatalom és a fájdalom keltés
14/16 anonim válasza:
hát nálunk már egy ideje csak ilyen a szex.
15/16 anonim válasza:
Szerintem eleve be se tudnám dugni, ha full száraz... Hát az marhára fájna nekem is. :O
16/16 anonim válasza:
Valahogy van benne egy izgalom. De nem tenném úgy, hogy nem akarja párom.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!