Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha zavar ha egy lány sok pasival volt előttem?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez az én saram, nem akarok így gondolkodni egyszerűen csak zavar ha egy lány akivel ismerkednék mondjuk jóval több pasival szexelt előttem mint ahány csajjal én. Volt olyan barátnőm aki 18 volt és előttem 10 pasival volt amit sokalltam de így is zavart. Tudom, hogy a mai lányoknak nem kell érzelem a szexhez és sokaknak van szexpartnerük de valamiért bennem van ez a tévhit, hogy egy lány ne feküdjön le sok fiúval.
Ezzel nem titeket hibáztatlak lányok mielőtt nekem estek, tudom hogy én gondolkodok rosszul, csak nem tudom mit tegyek ez ellen, mert szívesen ismerkednék úgy lányokkal hogy nem érdekel hány pasival feküdt le de nem tudok elvonatkoztatni...
2015. okt. 15. 21:28
11/15 anonim válasza:
Előre nézz, ne hátra, mert orra fogsz bukni.A múltat megváltoztatni nem tudod! Lépj tovább, ne érzelgősködj!
13/15 anonim válasza:
Engem is zavar..csak használgatni jók már
14/15 anonim válasza:
Keress olyan nőt aki nem volt sok férfival előtted... Mást nem tudok mondani, ha nem tudod megváltoztatni a nézőpontod akkor nincs más megoldás. :D DE vétek lenne sok lehetőséget elmulasztani csak azért mert valakinek kicsit több tapsztalata volt mint neked.
15/15 anonim válasza:
18 évesen 10 pasi sok?
jaa bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!