Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen vállaljak be egy 54 éves nőt?
Figyelt kérdés
Netes társkeresőből, találkoztunk, beszélgettünk, bejövök neki, következő találkozón szexelnénk.
Átlagos testalkatú, küldött meztelen képeket, hajt a kiváncsiság. Úgyérzem ez egy életreszóló élmény lenne!
2015. okt. 15. 20:47
11/21 anonim válasza:
haha veszteni való :D de mi van ha rosszul sül el a dolog ? #8
12/21 anonim válasza:
Ha nem szervkereskedők meg pedofilok ülnek a vonal máik oldalán akkor nincs veszteni valód. A szex az szex )
13/21 anonim válasza:
Egyetértek, de nagyon a #8-al.
És meg kellene fogadnod a tanácsát, mert igaza van!!!
14/21 anonim válasza:
Persze, vállald be! Mi akadályoz? Megkérdezhetem milyen fazonú ott?
15/21 anonim válasza:
más nézőpont: sztem inkább neki nagy fogás hogy beszerzett egy ilyen fiatal fiút. Lehet hogy megosztja a bnőivel a jó hírt. :)
16/21 anonim válasza:
Meg előbb utóbb a kérdezőt is megosztja. :D
17/21 anonim válasza:
Persze. Ha tetszik miert ne :)
18/21 anonim válasza:
Naná hogy vállald be! Az érett nők a legjobbak.;)
19/21 anonim válasza:
Na bevállaltad? :)
Milyen volt?
20/21 A kérdező kommentje:
Be kell hogy valljam, NEM történt meg a dolog! Nem az utolsó pillanatban visszakoztam, hanem még előtte amikor ruhában voltunk. Az ok? Egyik mozdulatában anyámra emlékeztetett, innentől pedig meghalt a szexuális vágy!
2015. okt. 27. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!