Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg dolog ezt gondolni 18 éves lány létemre?
Beteg dolog ezt gondolni 18 éves lány létemre?
Nagyon fel vagyok izgulva,mert már 2 hete nem masztiztam. Most megjött és megint nem tudok. Pasim sincs. És elgondolkoztam azon, hogy milyen izgató lenne, ha betörnének hozzánk és jól megdugna a szobámban míg a szüleim a másik szobában vannak. Az a fura, hogy szűz vagyok.
Szerintem szub hajlam van benned! :D Amúgy mensi alatt is pöcögtetheted a puncid, olyankor is lehet szexelni... sőt, nagyon jó olyankor dugni! ;)
24/F
Masztizz! Azt lehet mensi alatt is!
:))
nem beteg, de miért nem fiúkkal ismerkedsz inkább, akik jól megdugnának akár minden nap? gondolom csak vannak akik kezdeményeznek nálad.
37f
nyugi én meg arról fantáziáltam mindig, hogy van egy távirányítóm amivel meg tudom állítani az időt!
Olyankor mindenki ledermed körülöttem. Aztán akkor szépen meg tudom nézni minden szép lány punciját meg cicijét, meg azt csinálhatok velük amit akarok :D
Na te hol vagy ehhez képest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!