Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15cm hosszú valamint 4 és 4,5 cm vastag pénisz milyennek számít?
Figyelt kérdés
A tövénél 4 cm vastag,de a közepétől a végéig 4,5 cm vastag.
A hossza pedig 15cm
2015. okt. 15. 17:20
11/18 A kérdező kommentje:
Úgy látszik itt az oldalon nem mindenkinek az :)
2015. okt. 15. 17:54
12/18 Netora válasza:
Persze de altalaban masok (fiuk) kommentalnak akiknek kisebb vagy olyan lanyok akik nincsenek tisztaban a meretekkel es csak a szajuk nagy.
14/18 anonim válasza:
Nyugi nekem is hasonló sose panaszkodtak rá és mikor látták vagy tippeltek rá 16-17cm-nek nézték az előző pasik alapján :D....
15/18 anonim válasza:
Teljesen rendben van a méreted. Normál darab. A férfiak brutál nagy százaléka 10-16 centi között mozog.
16/18 anonim válasza:
Az én barátomnak 13 cm, és 4,5 cm vastag és nagyon élvezem :D
De kíváncsi vagyok milyen egy nagyobb. :D
17/18 anonim válasza:
"De kíváncsi vagyok milyen egy nagyobb. :D"
Akkor szegény barátod hamarosan meg lesz csalva :D
Amúgy kíváncsi lennék, hogy akinek nagyok az elvárásai, azok mit tudnának cserébe adni? Mert ha valami nagyon ronda nők vagytok, akkor sztem jobb ha beéritek az átlaggal. Ja igen, egyébként full átlagos, a többségnek ekörüli lehet, kivéve gyakorikérdéseken. Aki meg oltogat, az úgyis valami 30 éves meleg vagy hasonló szűz.
18/18 anonim válasza:
Átlagosnál kicsit nagyobb.
Az átlag 13,2 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!