Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 35 feletti elvált nőket ilyen könnyű lenne megfogni jó szexel?
Nem a jó szex a kulcs, hanem az, hogy elvált.
30-on felül akit elhagynak jó eséllyel már 5-10 éve tartós komoly párkapcsolatban él, közös jövő terveivel. Ha ez ugrik ott áll egy még fiatal nő, de a korosztályából már és még nem tud válogatni, de igénye lenne a komoly tartós kapcsolatra.
Ha te jó vagy az ágyban és ő is jó neked és vissza-visszatérsz akkor egyből megindulnak az érzelmek, de ez csak pótcselekvés, egy illúzió.
Persze nem mindenkire igaz, de többségében én ezt vettem észre. Egyfajta kapuzárási pánikszerű dolog. 30-40 közt egy nő vagy önként vállaltan szingli, vagy férjezett asszony. Kevesen vannak akik komoly kapcsolatot akarnak de még úgy érzik ráérnek és keresik az igazit, bár ilyen is akad. És akit elhagynak vagy aki valamiért (de nem valakiért) elhagy mást az épp egy csalódást él át és dolgoz fel. Szexuálisan ezt könnyedén ki lehet használni, de hatalmas érzelmi viharokat is tud kavarni. Ezért az a fene nagy ragaszkodás amit te is megfigyeltél. Én is tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!