Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellett volna elmondanom a barátnőmnek, hogy még szűz vagyok?
23 éves vagyok és még szűz. Elmondtam a barátnőmnek, és ő elhagyott. Azt mondta, hogy nem akar tanítani, és jobbat érdemlek nála. Tényleg ilyen gáz, hogy ennyi idősen még szűz vagyok? Így nem kellek egy nőnek sem?
Eddig eszembe se jutott, hogy elmenjek egy prostihoz, mert undorítónak tartom, de most komolyan megfordult a fejemben.
Szerintetek érdemes lenne elmennem egy prostituálthoz?
Kamuznod KELLETT, behalok rajtad.
24 éves koromig szűz voltam, de valahogy sikerült nem ráparáznom. Soha egy lánynak sem vetítettem be hogy nem vagyok szűz. Itt az ellenpélda, tessék, meg lehet nyugodni.
Általában nem gáz, de sok lány furcsának találja valójában. Ez főleg akkor rossz, hogyha szerencsétlen srác önértékelési gondokkal is küzd (nem véletlenül szűz 24-25-26 évesen valaki) ilyenkor ha a lány még érezteti is vele kicsit hogy "Nem gond, de ..." akkor összeomolhat a kártyavár. Ebből szokott legtöbbször szakítás lenni. A srác nem képes férfiként viselkedni ezek után, mert úgy érzi elveszett a férfibecsülete.
Innen pedig gyakran egyenes út vezet a szakításig, mert a lány kiszeret ebből a jellemből. Mai felfogás szerint egyáltalán nem kell "játszani az erős férfi" jellemet... ezt sok nő mondja. Holott ha szembetalálkoznak egy ilyennel, akkor tudatalatt hip-hop elmúlik a szerelem, a vonzalom és vége is.
Tehát simán meglehet, hogy most Te ezt mondod, hogy még aranyos is, meg legalább nem szexmániás, és stb...
Aztán kitudja, a kémiának nem tudsz parancsolni. Elméletben nagyon szépen le tudjuk írni a vágyainkat, de az ösztönös tudatalattink teljesen mást diktál. Lehet neked is elmúlna a vágy, az izgalom, ha kiszagolnád a férfi gyengeségeit. Ez pusztán pszichológia.
Nem, dehogy is... örülök, hogy leírtad a véleményedet, és lehet hogy a normális kisebbséghez fogsz majd tartozni :)
Ha te ilyen személyiség vagy, melletted akár egy önbizalomhiányos srácnak sem kell megjátszania a dolgokat, és nem "rontod" el őt. Sok lány/nő mellett - főleg 25 felett, aki tudja magáról hogy jó nő... nagyon nehéz megfelelni. Ahelyett, hogy erősítenék a férfi önbizalmát, inkább elvárják, hogy királykisasszonyként kezeljék őket.
Néha a férfiaknak is jólesik egy-két bók, még ha ez egyáltalán nem is szokás manapság. Pl "Hú, dejól nézel ki ma :P" vagy ilyesmik. Ezek növelik az önbizalmat, és akkor nőként érezheted magad a férfi mellett, mert úgy is fog viselkedni - belevaló, laza srácként.
23 évesen velem is szakított a barátnőm, én is szűz voltam még. Elég szép lány volt, és neki nem felelt meg így a kapcsolat. Amíg nem tudta kb, félistenként imádott :D és totál felnézett rám. Amint megtudta kb végem volt.
Gyönyörű tanács egy nőtől, aki kb fel tud hozni egy példát.
Szó szerint méreg és nagyon káros ilyen szavakat leírni.
Ha nem ismered átfogóan a 20 feletti szűz férfiak pszichológiai lelkivilágát, akkor jobb ha nem tanácsolsz nekik hülyeségeket.
Legegyszerűbb odavágni nekik, hogy menj ismerkedj és majd szexelsz úgy is... Na ilyenek fognak miattatok évekig szüzek maradni. Sok esetben kapcsolatok mennek tönkre mikor kiderül a szüzesség, és 22-es csapdájaként pont emiatt képtelenek az ismerkedésre. Átfogó tudásbázis van már ilyen esetekről, és nem éri meg férfiak életével, fiatalságával játszani.
El kell menni egy "szakemberhez", biztonságos környezetben és megszakítani a szüzességláncot kilépve az ördögi körből. A maradék 5%-nak meg szerencséje lesz talán 30éves koráig, és belebotlanak egy szexnagyiba, aki hajlandó elvenni a szüzességüket, mint Barney-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!