Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, kicsi feszes mellek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, kicsi feszes mellek (de nem azok a nagyon nagyon picik) vagy inkább nagyok és lógósak?

Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 08:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9: Magamnak választok partnert.

És igen, elképzelem azt is hogy nézne ki a párom majd 20-30 év múlva is.

A 40-50 év körüli szép nők általában vékony, karcsú alkatúak, kis mellekkel. Úgyhogy ja. Nekem ez is beleszámít a nagy egészbe.

Ne ásd el magad. Tömérdek férfi van, aki nem úgy gondolkodik, mint én és nem gondol a jövőre.

2015. okt. 15. 12:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Kicsi,feszes.
2015. okt. 15. 13:31
 13/14 anonim ***** válasza:

#10 - tudom, hogy nem házastársakat keresnek. Én tudom. Ti hoztátok fel, hogy szegény lelketek nem bírja ki, ha a nőtök 20 év múlva már nem tökéletes. Egyébként 90-es melle általában a túlsúlyos hölgyeknek van. A kosárméret a fontos.

#11 - szóval akkor velem csak az a férfi jönne össze, aki nem gondol a jövőre?

Hát... kösz. Ha te csak külső alapján választasz, hajrá. Én ha valakit megszeretek, azt már öregen és őszen is fogom... De látom a férfiaknál másképp működik a dolog, ha ránéznek a mellekre és ez jut az esükbe, hogy "fúj, ez a nő nem kell, mert 20 év múlva lógni fog a melle!" :D

2015. okt. 15. 13:39
 14/14 PearlDiver ***** válasza:

#13 ne aggódj, nem csak te gondolod így. Mellekről volt szó, nem egész nőkről. De ha így jobban tetszik:

ELMÉLETBEN, ha választhatnék 2 nő között (egyformán bejön a személyiségük és érdeklődnek irántam), nincs köztük lényegi különbség, csak az hogy az egyiküknek hatalmas dudái vannak, a másiknak pedig szolid A-B-C méretű, akkor a kisebb mellűt választanám. Az élet persze ennél sokkal összetettebb, nyilván sosem álltam még ilyen választás előtt és nem is fogok. Eszemben se lenne pl a "szebb mellű" lányt választani, ha a természetét nem bírom.

2015. okt. 15. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!