Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam ezt a szűzhártya dolgot?
Voltam olyan idióta, hogy véletlenül magamnak szakítottam át a szűzhártyát. Néhány héttel az első alkalom előtt. Akkor kicsit vérzett is, és szörnyen mardosó bűntudat fogott el, amit azóta se tudtam teljesen elengedni, mert a saját hülyeségem miatt lett ez így. A barázom csodálkozott is, hogy nem érezte, meg hogy nem is vérzett. Persze azt tudta, hogy szűz vagyok. Ennek már néhány éve. Szerintetek elmondjam neki?
Engem azóta is bánt ez a dolog.
de hát a szüzességnek semmi köze ehhez :)
sok lány már rég átszakítja magának korábban véletlenül, vagy egy komolyabb sport megerőltetésnél is megszakadhat... ez nem jelent semmit, ne bántson :)
wtf??? mért voltál idióta? mért bánt? mért nem mondtad el egyből? mért mardos a bűntudat?
A jó életbe is, ha lány lennék tuti magamnak átszakítom, hogy ne az első szexnél zavarjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!