Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfit hogy lehet magamba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfit hogy lehet magamba bolonditani aki szexet akar csak velem?

Figyelt kérdés
És szemben velem sok jó csaj áll:(akikkel ismerkedik
2015. okt. 14. 01:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
ki kérdezte mit szeretnél? Mr.Dave mondott valamit.
2015. okt. 14. 02:25
 12/19 A kérdező kommentje:
Jó,oké,szia
2015. okt. 14. 02:33
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Van itt egy lány, mestere ennek. Engem ujja körét csavart hamar.
2015. okt. 14. 02:47
 14/19 anonim ***** válasza:
43%
Hát ... sehogy. Már bizonyítottad neki, hogy nem sokat érsz.
2015. okt. 14. 02:56
 15/19 anonim ***** válasza:
A kapcsolatom nekem is így indult. Nem egy alkalom volt, hanem néha összejártunk szexelni. Én eleve érzelmekkel mentem bele, neki közben lettek érzései, de kemény hónapokba telt, nekem pedig sok szenvedésbe...
2015. okt. 14. 04:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyébként nagyon sok szép házasság is csak szexkapcsolatnak indul, úgyhogy ízéstelen dolog a kedves kérdezőnek olyanokat írni, hogy "ennyit érsz"....
2015. okt. 14. 04:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Már bizonyítottad neki, hogy nem sokat érsz.

Ez is egy jó nagy butaság. Senkinek sem a szexuális élete szabja meg az "értékét". Ezt valaha próbálták elhitetni a nőkkel, de a '60-as évektől kezdve (szexuális forradalom) már senki nem hiszi el.

Arról nem is beszélve, hogy ha egy férfi olyan nőt dug, akit bármi okból megvet, az önmagáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

2015. okt. 14. 09:08
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
En igy voltam. Csak szexkapcsolatnak indult. De reszemrol voltak erzelmek. Bele mentem mert ugy gondoltam nagylany vagyok aztan a szexen kivul elkezdett hivni moziba. Jartunk egyutt kavera. Szexmentes napok is voltak.. Aztan egyszer csak szex utan fulembesugta h szeretlek. Legboldogabb ember voltam a vilagon
2015. okt. 14. 09:30
 19/19 A kérdező kommentje:
Irtam privátba az utolsó válaszolóknak
2015. okt. 14. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!