Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A hüvelyemmel úgy rá tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hüvelyemmel úgy rá tudok szorítani a barátom péniszére, hogy fáj neki, ez előny?

Figyelt kérdés
mással is van ilyen?

2015. okt. 13. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem erős kezeim vannak. Meg csináltam azt, hogy egy analóg mérleget, amire állni kellett volna, össze szorítottam 2 kézzel. 0 kiló lett. 130ig mér, 14et szorítottam. Ami kezenként 70.Ezzel a kifejezetten erős szorítással szorítottam rá a merev szerszámomra. És egyáltalán nem fájt.

Szinte elpusztíthatatlan emberi, kézi erő szorítására is. A punci nem tud neki ártani. Hacsak nem a híres misztikum, a vagina dentata áldozata lesz egyszer.

Szóval nem te vagy erős, a pasi cerkája hibás valahol.

2015. okt. 13. 21:27
 12/21 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen hogy érezte ahogy összeszorítom de jó volt nem fájt neki.
2015. okt. 13. 21:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Én is rá tudok így szorítani a páromére, de ha hosszú ideig van fenn ez az állapot, akkor nem jó érzés neki, mert fáj neki.
2015. okt. 13. 21:51
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Csak nehogy a görcs húzza össze, aztán egy hétig úgy maradtok.
2015. okt. 13. 22:09
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
Szorítok neki, hogy ne fájjon!
2015. okt. 13. 22:49
 16/21 opened paradise ***** válasza:
85%
Diót is tudsz vele törni?
2015. okt. 13. 23:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor ne csináld olyan erősen, egyébként nagy előny:)
2015. okt. 14. 00:31
 18/21 anonim ***** válasza:
9%

opened paradise... :D:D:D:D:D:D Hahaha..szakadok...

Hát a kérdés amúgy elég értelmes, ha fáj neki az nem tudom miért lenne előny... Szerintem cseréld le, mondjuk én rám... :D na bocs, csak vicc... De tényleg nehéz elképzelni, valami a cerkával lehet, vagy csak túl érzékeny neki, bár nekem azt is nehéz elképzelni. Minden esetre az hogy tudsz jól szorítani az előny igen...

2015. okt. 14. 09:18
 19/21 Noren1989 ***** válasza:
18%
Hát, majd télen, mikor töröd a diót a tűz mellett....akkor előny lesz XDDDDDDDDDDDDD
2015. okt. 14. 13:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A barátoddal van hiba. Azt eltudom képzelni, hogy félig mereven marad benned sex után, és te ekkor szorítasz rá. Ekkor elő fordulhat fájdalom. De full merev péniszre nem lehet úgy rá szorítani, hogy az fájdalmat okozzon.

Ha ekkor is megtörténik javaslom a párodnak egy urológus felkeresését.

2015. okt. 14. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!